Leesspecialist

 Maart 2016

Leesspecialist

Op de Poldervaart is een leesspecialist. Kinderen die langdurig en hardnekkig leesproblemen hebben, kunnen extra leeshulp krijgen. Die kinderen krijgen, met toestemming van de ouders, individueel les.
Soms doen we met deze leerlingen een uitdagende oefening. We zijn begonnen met de Club van Honderd. Je mag lid worden van deze club als je in 1 minuut (60 seconden dus!) 100 letters kan benoemen die door de juf geflitst worden.
Na veel op school en thuis oefenen hebben we nu drie leden: Ryanne en Lurweny uit de Panters en Jemuël uit de Stokstaartjes.
De andere kinderen van de Leesbegeleiding zijn jaloers en sommigen zijn ook hard aan het trainen om bij de club te mogen horen. Dat gaat ze vast en zeker lukken.

November 2015

Op de Poldervaart is een leesspecialist. Kinderen die langdurig en hardnekkig leesproblemen hebben, kunnen extra leeshulp krijgen. Die kinderen krijgen, met toestemming van de ouders, individueel les.Soms doen we met deze leerlingen een wedstrijd. Op 17 november was dat ook het geval. We gingen kijken welk kind goed en snel alle letters konden lezen van de letterkaart.

Jordan van de Jaguars was de allersnelste. Hij kan 37 letters lezen in 17’43” seconden. Alles goed en ook nog supersnel. Erg knap dus.

letterkaart

b v a oo oe nk
h p o uu au ch
g w i ee eu ng
s l u aa ei
j r e ui
z m ie
d t ou
k ij
f
n
Bekijk hier al het nieuws